Innovatie & Ondernemerschap

Innovatie, vernieuwing en ondernemerschap.

Kunt u als ondernemer de onderstaande stellingen direct met een “Ja” beantwoorden?

  • Wat de volgende stap voor mijn bedrijf is en welke vernieuwing en innovatie(s) daarbij horen.
  • Ik weet goed hoe ik mijn strategie praktisch uitvoerbaar maak.
  • Ik weet hoe ik een klantgericht product/dienst ontwikkel en er geld aan verdien.
  • Mijn organisatie weet precies hoe ik de toekomst zie en werken/groeien daar ook samen naar toe.
  • Ik heb nieuwe omzet nodig, ik weet hoe ik nieuw verdienmodel ontwikkel.

Gefeliciteerd! Dan heeft u uw vernieuwingsstrategie goed op orde. Kunt u één van de bovenstaande vragen niet direct beantwoorden of moet één van deze vragen beantwoorden met een ‘Nee’ . Neem dan contact op met Zhinno om de bovenstaande vragen helder te krijgen voor uw bedrijf, innovatie(s) en groei.

Ondernemerschap

Voor vragen over uw ondernemerschap (persoonlijke groei, ontwikkeling van uw organisatie, groeistrategie, sparren met andere ondernemers etc.) heeft Zhinno voor u een (maatwerk) oplossing. Samen professionaliseren werken we  aan uw volgende stap in ondernemerschap.

Succesvol samenwerken aan Innovatie

Zhinno laat organisaties en samenwerkingsverbanden ontdekken waar, waarmee, met wie en hoe zij meer waarde kunnen bieden en hoe ze écht het verschil kunnen maken met hun innovaties.

Zhinno biedt een persoonlijke, compacte en heldere aanpak die zichzelf heeft bewezen, die praktisch uitvoerbaar is. De aanpak biedt nieuwe, inspirerende inzichten en geven een impuls aan toekomstgericht en innovatief denken en doen. Maar vooral leveren ze concrete resultaten op die de omzet en het rendement van organisaties verhogen.

Zhinno begeleidt, adviseert en coacht op inhoud én proces en biedt de ‘trekker’ van het netwerk en de samenwerkende partijen overzicht, inzicht en resultaat.