Klanten

Zhinno werkt voor MKB-bedrijven die versneld willen innoveren en vernieuwen maar verstrikt raken bij het ontwikkelen en implementeren van de innovatie(s) en/of het innovatieproces in de organisatie. Zhinno werkt voor bedrijven die werken of gerelateerd zijn aan de maakindustrie.

Wat klanten zeggen:

ManEngenius, Jeroen Erkamp (directeur ManEngenius):Jeroen Erkamp

“José weet als geen ander de brug te slaan tussen de theoretische modellen en de weerbarstige praktijk. Resultaat is een concreet en haalbaar plan dat gevoed wordt door actiepunten. Zij schakelt razendsnel en denkt creatief mee!”

 

Pneunet Groep, Jens Neuteboom (directeur Pneunet Groep):Jens Neuteboom

“Uitgebreide technische kennis en kennis van heel veel spelers in de technische markt in Noord-Holland. José past perfect in elk groeiend en ambitieus bedrijf. Ze zet je aan het denken en denkt mee, zorgt voor effectief resultaat en heel erg fijn om mee samen te werken.”

 

Found-it agency, Maartje Keunen (eigenaar Found-it agency) :Maartje-1-color-480x300

“José heeft mij fantastisch begeleid in de opstart fase van mijn bedrijf als sales-agent. Zoals inzicht geven in de structuur van mijn bedrijfsprocessen en leren kijken naar mijn kwaliteiten en hoe deze beter te benutten”.

 

Zhinno is o.a. werkzaam (geweest) voor:

Boon Edam
HU